Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Brödtips till långa semesterfrukostar

Brödtips till långa semesterfrukostar

Lyxigt frukost kräver färskt och gott bröd. Något som förgyller en härlig frukost är frallor, tycker vi. De går ju förstås att göra och äta vilken tid på dygnet som helst, men i och med att våra barn vaknar så embarmligt tidigt så är det ofta på mornarna vi har tid att baka. Men det är lika gott med nybakta frallor till eftermiddagsmellis också! Här kommer några av våra favoriter!

Mias enkla småfrallor

wpid-20140816_193041.jpg

Tekakor -recept på engelska

wpid-20140702_104038.jpg

Ostfrallor

wpid-IMG_20130525_080849.jpg

Surdegsfrallor

wpid-IMG_20120809_193220.jpg

Hur är dina bästa frukostfrallor? Berätta!

Etiketter:

1 kommentar till “Brödtips till långa semesterfrukostar”

  1. Jag bakar också surdegsfrallor. 🙂 Med havregryn och råg också vetemjöl förstås. Som förvaras i frysen och mikras innan intag. Det blir samma bröd varje gång och de blir inte lika snygga som era bakverk men det är något väldigt hemtrevligt med hembakt bröd varje morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *