Brödtips till långa semesterfrukostar

Lyxigt frukost kräver färskt och gott bröd. Något som förgyller en härlig frukost är frallor, tycker vi. De går ju förstås att göra och äta vilken tid på dygnet som helst, men i och med att våra barn vaknar så embarmligt tidigt så är det ofta på mornarna vi har tid att baka. Men det är lika gott med nybakta frallor till eftermiddagsmellis också! Här kommer några av våra favoriter!

Mias enkla småfrallor

Tekakor -recept på engelska

Ostfrallor

Surdegsfrallor

Hur är dina bästa frukostfrallor? Berätta!

Related Posts

Comments (1)

Jag bakar också surdegsfrallor. 🙂 Med havregryn och råg också vetemjöl förstås. Som förvaras i frysen och mikras innan intag. Det blir samma bröd varje gång och de blir inte lika snygga som era bakverk men det är något väldigt hemtrevligt med hembakt bröd varje morgon.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.