Matvecka från Guatemala

Nu blir det mat från Guatemala. Hur är maten där? Det verkar vara Maya-traditioner kombinerat med spanska influencer som utgör matkulturen. Spännande!

Det här är våra utvalda recept

Utöver dessa rätter så kör vi på en blomkålssoppa och en kronärtskockspasta.

Den Nordkoreanska matveckan som vi nyss avslutat var faaaantastisk. Koreansk mat är så sjukt god och det har varit svårt att inte överäta varje måltid. Sydkorea var det land som fick oss att börja med matveckorna från olika länder. 2016 var det. Tänk att vi snart lagat mat från olika länder i fyra år! Och vi har många år kvar om vi ska fortsätta över hela världen. =)

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.