Småkakor till elvakaffet?

Mia och jag har lite olika preferenser när det gäller fika, och Mia gillar verkligen småkakor. Hon uppskattar att få en lite småkaka till sitt förmiddagskaffe så här på sommaren, och eftersom vi har en hel del olika bra småkaksrecept så tänkte vi tipsa! Kanske finns det fler som drömmer om långsamma kaffestunder med en liten kaka i fred från barnen?

Stoppljuskakorna som vi tipsade om häromdagen. Roliga att baka med barn, och uppskattade av alla!

Små skurna syltkakor som också passar utmärkt i en del av ett sensommarkalas.

Småkakor med jordnötssmör

Mias ginger biscuits. De här är typ lika enkla att göra som chokladbollar och blir jättegoda!

Nötchokladsnittar

Märtas är vår bästa kaka av alla. Sååå enkla och så goda. Faktiskt gillar vi dessa bättre än många andras favoriter bland de skurna kakorna, kolansnittarna.

Toscagrottor

Mördegstrekanter med svartvinbärsmarmelad

Vilka är dina bästa småkakor? Berätta!

Related Posts

Comments (1)

Vi äter inte mycket småkakor, men mina favoriter är nog hallongrottor och mormors veganiserade smörkransar (måste bara fixa en glutenfri version av dessa, ammar allergiskt barn) och barnen och mannen gillar chokladsnittar/fladdermuskakor och chocolate chip cookies. Alla recept finns på min blogg: santoshasveganblogg.blogspot.com.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.