Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » 19 november i bloggarkivet

19 november i bloggarkivet

  • av

I början av nästa år fyller bloggen 8 år. ÅTTA ÅR. Det börjar bli ett gäng år, och det ger en rolig återblick över våra år med graviditeter och barn. Dagens inlägg är en walk down memory lane och vi kikar vad vi gjort den 19 november i bloggarkivet.

19 november 2012

image

Wollmar var 4 månader och övade på att rulla när han inte satt i babysitter, som på bilden. Så himla söt, lille Wollmar!

2013

Då var Mia gravid och rapporterade att det gick dåligt med löpningen och att hon hade bäckensmärta. Vi skrev också om Wollmars pratande och att han verkligen försökte göra sig förstådd, fast utan ljud. Då var han 16 månader.

2014

Den här dagen för 3 år sedan åt vi morotsbiffar till middag. Och Mia postade en selfie. Inget kort på Wilfred den dagen, men han var då 6 månader.

image
image

Det måste varit en ganska lugn dag i föreäldraledighetsbubblan, för hon bakade också jordnötssmörskakor och la upp receptet.

2015:

Jag var föräldraledig och gick till Rum för barns målarverkstad med Wilfred. Är Rum för barn fortfarande stängt? Det har varit mina tidigare föräldraledigheters bästa ställe. Vill gärna visa Waldo Rum för barn.

image

2016:

Förra året hade vi redan börjat gå ifrån att posta mer personliga inlägg här på bloggen, till fördel för instagram. Wilfred hade då hunnit bli 2,5 och vi har slutat skriva om barnen och ha bilder på dem när de har fyllt 2 år.

Mia skrev ett inlägg om bålträning under graviditet (som sedan repostades 2018).

Dagen innan hade jag hade tågstrul och var sur på instagram. Den nittonde lagade jag Sri Lankesiskt “devilled”, en av världens bästa maträtter.

2017

November 2017 var Mia sjukskriven efter sin bäckenbottenrekonstruktion. Alla inlägg om den tiden hittar ni här. Den nittonde just började vi matveckan från östtimor. Precis dagarna runt omkring den 19 började Mia kunna göra mer saker efter operationen, och på instagram postade hon att hon åkte iväg och träffade ett gäng “unga fysioterapeuter” och pratade om sociala medier.

2018

Den här dagen förra året var Waldo fem dagar gammal. Tänk så fort allting gått! Allt var nytt, igen, med den här lilla bebisen.

Mia postade på instagram om sin första utomhusamning och lilla söta Waldo hade björndräkt.

Hur blir den här dagen?

Ni följer väl oss på instagram? Då händer det mer och ni får större chans att lära känna oss, personerna bakom Bakingbabies.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *