Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » 24 juli i arkivet

24 juli i arkivet

Ibland är det roligt att göra tillbakablickar genom åren, och tack vara bloggen har vi ju chans till det!

2018

Förra sommaren var som ju vädermässigt en (mar)drömssommar. Alltså vi förstår att det är många som verkligen fick lida av vädret, men för oss som bara semestrade var det ju underbart. Vi hade på vinst och förlust anmält Wollmar till utomhussimskola, och det var ju för väl att vädret var som det var. Mia var gravid och trött men glad också.

2017

Det börjar synas rätt tydligt att vi är på Öckerö och gör ungefär samma saker år efter år, i slutet av juli. Men så är det ju, vi har ett sommarparadis att åka till. Vi skrev också ett instagraminlägg där vi berättade en gullig liten anekdot om när Wollmar gick in och agerade lillebrors fysioterapeut.

2016

Den här dagen för tre år sedan gjorde vi en utflykt från Öckerö till Hyppeln, en annan liten ö på västkusten. Vi badade, lekte och köpte glass av en glasbåt som kom förbi. Den båten har gjort djupt intryck hos barnen, de pratar fortfarande om glassbåten.

2015

Juli 2015 var vi på årets dejt på Tullhuset, den restaurang som vi alltid passar på att besöka medan vi ändå är på Öckerö och mina föräldrar kan passa barnen. Tullhuset är en fisk- och skaldjursrestaurang. Korven du ser på bilden var någon slags laxkorv och den var himmelsk som en del av en tapastallrik. På dagen innan vår dejt sprang jag och Mia en mil på under 50 minuter. Det var Mias första, och hon älskade det inte.

2014

Wilfred var två månader och några veckor och var på tvåmånaderskontroll. Han vägde 5780 gram och var 59 cm lång. Det var typ trehundragrader varmt ute. På bilden syns också Wilfred navelbråck rätt bra. Det har typ försvunnit nu, men har har en liten magmuskeldelning kvar.

Mia skrev ett blogginlägg om att tvåbarnslivet ändå verkade rätt okej, i jämförelse med ett blogginlägg som hon skrev innan Wilfred föddes då hon ändå hade lite kalla fötter. Hehe.

2013

Här var Wollmar inte ens ett år, och gjorde som smågurkor gör – äter sand. Han träffade också en av sina storkusiner och gosade järnet. Han var så blond där. Och så liten. Det är när vi gör sådana här återblickar som det blir så tydligt hur stora barnen faktiskt blir.

2012

Mias var JÄÄÄÄTTEGRAVID och låg hemma och läste böcker. Den dagen hade hon läst ut Les Miserables och börjat läsa andra boken i Haruki Murakamis triologi 1Q84 och hade fått graviditetsklåda. Jag jobbade mina sista dagar inför semestern och gick också och undrade när bebisen skulle komma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *