Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » 20 januari under 8 år

20 januari under 8 år

20 januari under 8 år! Så länge har vi bloggat nu!

En dag i januari under 8 år.

20 januari 2012 var jag nygravid och sådär trött som en bara är i början av en graviditet. BakingBabies var precis nystartad och allting handlade om oss och ett litet foster i magen.

20 januari 2013 hade vi en halvårsbebis och försökte få ordning på livet som föräldrar. Där i dagarna hade jag också återbesöket på sjukhuset 6månader efter sfinkterrupturen. Då hade vi barnvakt för första gången och jag var nervös på sååå många nivåer.

20 januari 2014 var jag gravid i vecka 22. Jag hade börjat få smärtsamma sammandragningar, åt antibiotika men mådde generellt bra.

20 januari 2015 var jag tillbaks på jobbet igen efter föräldraledigheten och försökte få ordning på vardagens om tvåbarnsförälder, arbetande och började således transportlöpa till och från jobbet.

20 januari 2016 satt jag och var nervös inför ett besök hos gynekologen. En trevlig gynekolog för all del, men riktigt kul är det ju aldrig.

20 januari i 2017 – en mer rutinerad småbarnsfamilj höll på att ta sig hem från sin första Srilankaresa.

20 januari 2018 – den dagen flyttade vi från Södermalm till Årsta, och det var preciiiis däromkring som Waldo blev till. Vi blev med fyra (lägenhet) och i ungefär samma sekund gravida med vårt tredje barn.

20 januari 2019 – Vi var nu trebarnföräldrar! Waldo var några månader gammal och jag hade startat mitt företag. Vi skrev inte så mycket om just den processen där och då, jag hade ju ännu inte sagt upp mig. Men om livet med Waldo skrev vi.

20 januari 2020! Vi har haft en vecka tillbaks i verkligheten efter en efterlängtad andra Sri Lanka-semester med hela familjen. Jag har inlett året med att båda jobba med patienter och föreläsa, vilket båda är det roligaste jag vet.

Så OTROLIGT mycket som hänt på de här åren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *