Pakistansk matvecka

Bildresultat för pakistan flagga

Vi lät en kompis bestämma matvecka åt oss den här gången, och valet föll på Pakistan. Vi blev glada! Vi har haft Sri Lankesisk, Indisk, Afghansk, Bangladeshisk och Nepalesisk matvecka tidigare och allt i den här regionen har varit så gott. Och det är ju också ganska mycket ”hemma-kök” för oss, vi behöver inte köpa något mer än färskvarorna.

Veckans utvalda recept

(Ghee för tillagning)

För dagar som kräver enklare/barnvänligare mat

  • Fiskpinnar och potatismos
  • Rotsellerisoppa
  • Varma mackor med ost och skinka för barnen, tonfiskröra för oss vuxna.

Vad ska ni äta i veckan som kommer?

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.