Matvecka från Uruguay

Amazon.com: Uruguay Flag Nylon 5 ft. x 8 ft.: Home & Kitchen

Nu ska vi matplanera för en semestervecka. På semestern hoppas vi, som väl nästan alla andra svenskar, att vi ska kunna grilla en massa. Vi frågade därför våra följare på instagram om de kunde hjälpa oss att komma på ett typiskt grill-land som vi inte haft. Vi fick tips på Argentina, Brasilien, USA, Japan, Thailand, Vietnamn, Australien, Italien, Grekland, Turkiet och en massa andra länder som vi redan haft. Men Uruguay var ett land som vi faktiskt fick in en massa tips om.

När vi letar recept så framkommer två saker:

  1. Allra recept vi hittar är väldigt ”köttiga”
  2. Det finns inte särskilt mycket att hitta i det stora hela.

Därför blir matveckan från Uruguay god men kort:

Har du någon mat-erfarenhet från Uruguay?

Dela gärna med dig!

Comments (1)

Jag och min sambo ska göra något liknande fast en dag istället för en vecka.
Ser din blogg som en inspiration

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.