Samlingsinlägg om diastaser

Det här är ett samlingsinlägg om diastaser, magmuskeldelningar. Här finns information, i de flesta fall med vetenskapliga referenser. Välkommen att läsa vidare och klicka dig runt bland länkarna här nedan!

Samlade inlägg om diastaser:

Diastas, information och rörelserädsla

Diastasnytt

Vad är normalt? Om magspänning.

Träning efter diastasoperation

Tarmrörelser och diastas

Spänning i linea alba

Allt du behöver veta om diastaser

Nytt om magmuskeldelningar

Träning vid magmuskeldelning, har alla haft fel?

En serie inlägg om magmuskeldelningar

Samlingsinlägg om diastaser

Hittar du, trots eget letande och läsande, inte svar på en fråga får du gärna ställa en fråga i kommentarsfältet. Då kan det hända att den frågan besvaras i ett eget inlägg framåt hösten.

Tips!

Jag har ingen egen webbkurs specifik för diastas (men en för rehab efter diastasoperation!), men alla träningskurser är anpassade även för dig med diastas. Tanken är att de successivt stegrade träningsprogrammen ska hjälpa dig att stärka dina magmuskler och minska dina symtom även av en diastas. Använd gärna kommentarsfältet om du har frågor om webbkurserna!

Swishdonation
Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden ovan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa.
Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *