Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Samlingsinlägg om bäckenets rörlighet

Samlingsinlägg om bäckenets rörlighet

Det här är ett samlingsinlägg om bäckenets rörlighet och det är kanske det nördigaste samlingsinlägget som världen har skådat. Det handlar om bäckenet som sådant, om bäckenhalvornas rörlighet, om smärtor och om bäckenets rörlighet i relation till födande. Det här är inte ett inlägg för “halvintresserade”, det här är ett inlägg för yrkespersoner eller andra som är sjukligt insatta i ämnet bäckenet, haha. Det här är ett ämne jag återkommer till då och då, eftersom det finns så sjukt mycket svårdödade myter och missuppfattningar om ämnet.

Samlade inlägg om bäckenet rörlighet:

Du har inte ett roterat bäcken

Höftböjarmuskeln under graviditet och förlossning

Fyrfotastående vid skulderdystoci

Roterat bäcken

Bäckenrörelser och förlossning

Du har inte ett instabilt bäcken

Kan höftrotation öppna bäckenet?

Funkar spinning babies?

Bäckenet och förlossning

Finns det evidens för spinning babies?

Samlingsinlägg om bäckenets rörlighet

Har du någon fråga eller fundering du inte fått svar på trots läsningen här kan du ställa den i kommentarsfältet. Då kanske frågan får ett svar i ett nytt inlägg till hösten.

Swishdonation
Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden ovan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa.
Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *