Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Bäckenbotten efter förlossning

Bäckenbotten efter förlossning

I det här inlägget samlar vi texter om bäckenbotten det första året efter förlossning. Det finns många fler än dessa på bakingbabies.se, så behöver du mer information är det ofta bara att klicka dig vidare mellan inlägg eller använda sökfunktionen.

Det kommer inlägg som handlar om symtom och besvär av förlossningsskador på längre sikt.

Det kommer också inlägg som handlar om framfall.

Grad 2-bristningar

Här är inlägg som handlar om olika sorters bristningar inom grad 2.

Sfinkerskador

Här hittar du inlägg som berör just sfinkterskador. Mycket av informationen som berör grad 2-skador kan också överföras hit.

Symtom och mående

Här är texter om mående och symtom som kan uppstå med eller utan en bristning. Botanisera gärna här!

Buktande slidväggar

Buktande slidväggar drabbas många efter en vaginal förlossning och går oftast över av sig själv med tiden. Här får du tips, råd och information.

Bäckenbotten efter förlossning

Det finns tusentals inlägg här på bakingbabies, men hittar du inte det du söker kan du ställa en fråga i kommentarsfältet. Ha dock gärna lite respekt för att vi har semester – så leta gärna lite själv först!

Swishdonation
Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden ovan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa.
Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *