Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Topplista för dig som är gravid

Topplista för dig som är gravid

På förfrågan har vi nu sammanställt ett inlägg som kan bli en ingång till dig som hittat Bakingbabies och som vill ha en snabb överblick över de viktigaste inläggen. Topplista för dig som är gravid!

person s tummy and hand

Har ni någon lista i stil med 15 blogg inlägg att läsa för gravida/förstagångs föräldrar? Ert arkiv är så massivt och vill inte missa några inlägg som skulle kunna vara ett bra ställe att börja på. Tack!

Läsarfråga

Här kommer nu ett försök på en sammanställning. Jag tror och hoppas att du också kan botanisera vidare med de olika länkarna. Jag brukar vara ganska bra på att i varje inlägg länka vidare till andra med besläktade teman. Därför tror jag att du kan hitta det du söker om du börjar här och klickar dig vidare.

Före graviditet

Att förbereda kroppen på en graviditet

Under graviditet

Det finns många, många fler inlägg här på bakingbabies, så det här är ett urval:

Efter graviditet

Jag skulle tro att kanske 50 % av alla texter som finns publicerade här på bakingbabies gäller tiden efter graviditet. Därför är det här bara ett litet, litet smakprov.

Det finurliga med böcker!

Mina böcker är också sammanställningar av mina kunskaper och texter, förpackade på ett litet annat sätt än här på bakingbabies.se. De har varit otroligt uppskattade av många och jag är så stolt över dessa två (bland annat):

Mammaroll och snippkontroll : du och din kropp året efter förlossningen

Mammaroll passar dig som blivit förlöst antingen via snitt eller vaginalt och är en guidebok över kroppens återhämtning hela första året.

Kejsarfödsel : snittkoll & mammaroll

Kejsarfödsel är boken som är specifikt nischad till dig som fött via snitt. Den innehåller både information och övningar.

För dig som är gravid vill jag också tipsa om min kollega Emmas gravidbok – Gravidkraft.

Topplista för dig som är gravid

Det här var mina spontana tips till dig som står inför en graviditet och födsel.

Ni läsare – dela gärna med er av era favoritinlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *